Rólunk

A kávézás mindig is közel állt a szívemhez, egyrészt mert nyugalomba ízlelve egy finom minőségi kávét, lehet élvezni ennek különleges aromáját, jellegzetes vonásait, másrészt mert szeretem a kávézási kultúrát, legyen ez kávéházi vagy otthoni intim környezet. A kávázás Magyarországon ritkán egyedüli tevékenység, inkább egy remek alkalom egy baráti beszélgetésre, vagy akár filozofálásra. Elég csak gondolni a New York Kávéházra, vagy éppen a Pilvax-ra. Egy kávézás alkalmával akár meg lehet váltani a világot, vagy egy életre szóló barátságot kötni, ezért fontos hogy a kávé megfelelően illő legyen álmainkhoz.
Olaszországba nőttem fel, és ott is tanultam meg a kávé megfelelő lefőzését, hogy igazi olasz eszpresszót kapjunk, ezért valahogy automatikusan jött a gondolat hogy ezt a világot elhozzam Magyarországra, ahol úgy látom, egyre nagyobb igény van a minőségi dolgokra. Szerencsémre olyan kávét képviselhetek, ami nem tömegárú, hanem még azt a hagyományos olasz hozzáállást képvisel ahol valaki nem a pénzért dolgozik, hanem mert szereti amit csinál és azt a legjobban akarja tenni.
Remélem ön is megtalálja az ízléséhez legmegfelelőbb aromát, hogy megjutalmazhassa ízlelőbimbóit egy kivételesen minőségi kávéval.

Szeretettel várunk minden olyan kávézót, éttermet, fagylaltozót, cukrászdát,…. ahol sorozat gyártás helyett valami különlegességet szeretnének a kínálatukba, illetve úgy éreztük hogy  elengedhetetlen volt a webshop kialakítása azért hogy az alkalmi vásárlókat és a magánszemélyeket is ki tudjuk szolgálni.

alairas-opt-arany